• Vespa PRIMAVERA 50 – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Experimentați tehnologia pe roți

  Primul Vespa 50-cc 4 timpi care a adoptat inovatorul motor i-get cu senzorul său barometric încorporat care monitorizează constant arderea și o adaptează la condițiile de conducere, Primavera 50 este un triumf compact al tehnologiei. Injecția electronică și distribuția cu 3 supape (2 admisii și 1 evacuare) sunt perfect calibrate pentru a optimiza performanța și consumul de combustibil, în timp ce livrarea și pornirea îmbunătățite sunt cireșul de pe partea de sus

  3.277 +TVA
 • Vespa ELETTRICA 70 KM/H – 2022

  Marca:Vespa

  Ascultati sunetele naturii

  Combinația dintre un software de control în motorul electric, baterii litiu-ion și Power Unit face ca Vespa Elettrica să fie incredibil de silențioasă, indiferent dacă funcționează în modul Eco de economisire a energiei sau Power unde este utilizat întregul potențial al motorului. Cu siguranță, o alegere inteligentă, care nu numai că contrastează cu zgomotul orasului dar ajută și la îmbunătățirea vietii urbane.

  5.874 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 150 – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Această mini-revoluție pe două roți cu un motor ecologic de 150 cc promite bucurie și libertate totală pe măsură ce parcurgeți străzile orașului.

  4.193 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 50 TOURING – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Transformați fiecare comandă într-o călătorie de plăcere

  Vocația profundă pentru călătorii este conținută în dinamismul tehnologic tipic al unui motor compact și strălucitor care transformă fiecare călătorie în oraș într-o mică aventură. Chiar și în oraș, portbagajele cromate față și spate – care cresc semnificativ capacitatea de încărcare – sunt caracteristici stilistice tipice Vespa Primavera Touring care îl fac unic

  3.580 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 50 75TH – EURO 5 – 2021

  Marca:Vespa

  O ediție limitată disponibilă numai în 2021. O oportunitate irepetabilăpregatita pentru a-ți face inima să bată mai repede.

  Culoarea sărbătorii

  Vespa 75th este plin de detalii și subtilități care o fac atemporala. Caroseria, realizată riguros din oțel ca întotdeauna, vine într-o nouă culoare galben metalic 75, special concepută pentru aceste modele și care reinterpretează culorile în vogă dîn anii 1940 într-o nota contemporană.

  Un simbol atemporar

  Un alt element distinct este suportul spate cromat și geanta sa rotundă. Fabricat din nobuc în aceeași culoare ca șaua, ce evocă suportul tipic pentru roți de rezervă. În realitate, este o geantă care se adaptează oricărei situații, rapidă și ușor de atașat la portbagaj datorită unui sistem de eliberare rapidă.

  3.462 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 50 S – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Un motor strălucitor ecologic, combinat cu ADN-ul unui revoluționar autentic, face din Vespa Primavera S 50 un triumf al mobilității contemporane

  Bucurați-vă de un nou mod de a călători

  Primul Vespa 50-cc 4 timpi care a adoptat inovatorul motor i-get cu senzorul său barometric încorporat care monitorizează constant arderea și o adaptează la condițiile de conducere, Primavera S 50 este un triumf compact al tehnologiei. Injecția electronică și distribuția cu 3 supape (2 admisii și 1 evacuare) sunt perfect calibrate pentru a optimiza performanța și consumul de combustibil, în timp ce livrarea și pornirea îmbunătățite sunt punctele forte.

   

  Mergeți pe orice tip de drum in confort total

  Această Vespa din clasa mică, cu structura sa ușoară și inteligentă, strabate cu ușurință prin traficul orașului și pe drumuri  mai lungi. Concepute astfel încât să vă bucurați de o deplasare lină, liniștită și confortabilă, roțile sale de 12 “oferă o aderență perfectă pe toate suprafețele și în toate condițiile.

   

  Fi parte in noua revolutie

  Au fost anii șaizeci și o eră în care lumea se schimba când Vespa Primavera a izbucnit pe scenă și a revoluționat mobilitatea urbană cu combinația sa fermecătoare de „două roți și un motor”. Astăzi, cu noi linii ușoare și adăugarea de noi tehnologii, Primavera rămâne la fel de captivantă și elegantă ca niciodată.

  3.412 +TVA
 • Vespa GTS 300 TOURING – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Mergeti la drum cu incredere

  Vespa GTS 300 este cea mai rapidă și mai puternică Vespa din toate timpurile. Motorul său monocilindric, în 4 timpi, cu 4 supape, răcit cu lichid de 300 cmc cu injecție electronică oferă până la 23,8 CP și construcția sa de calitate de primă clasă asigură o accelerație remarcabilă la plecare de pe loc. Pe scurt, acest motor de înaltă performanță 300 se ridică la înălțimea numelui său.

  5.580 +TVA
 • Vespa GTS 300 – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Subestimat, reținut și cu renumita eleganță Vespa, acesta este un scuter pentru cei cărora le place să se deplaseze cu minimum de agitație și deranj.

  5.328 +TVA
 • Vespa ELETTRICA 45 KM/H – 2022

  Marca:Vespa

  Un suflet ecologic care ajută orașele să respire se combină cu eleganța iconica Vespa pentru a crea o mobilitate pe două roți care modelează viitorul drumurilor noastre.

  Ascultati sunetele naturii

  Motorul electric plin de viață al Vespa Elettrica oferă o accelerație excelentă și plecare rapida de pe loc, făcându-l alegerea ideală pentru a deplasarea prin oraș. Dar nu numai că este agilă și confortabilă, silentiozitatea acesteia contribuie și la calitatea vieții de zi cu zi pentru locuitorii metropolitani

  5.706 +TVA
 • Vespa SPRINT 50 S – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Pedigree-ul sportiv se traduce printr-un vehicul ecologic care – datorită motorului inovator 50 i-get – oferă elasticitate, strălucire și funcționare lină

  Experimentați tehnologia pe roți

  Primul Vespa 50-cc 4 timpi care a adoptat inovatorul motor i-get cu senzorul său barometric încorporat care monitorizează constant arderea și o adaptează la condițiile de conducere, Sprint 50 este un triumf al tehnologiei. Injecția electronică și distribuția cu 3 supape (2 admisii și 1 evacuare) sunt perfect calibrate pentru a optimiza performanța și consumul de combustibil, în timp ce livrarea și pornirea îmbunătățite sunt punctele forte.

  3.412 +TVA
 • PRIMAVERA 150 RED – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  O mică revoluție pe roți îmbrăcată în întregime în roșu (ROȘU) pentru a oferi plăcere la conducere și un zâmbet celor care au cel mai mult nevoie de ea.

  Imbracat in rosu

  Numele spune totul. Primavera 125 (RED) este un omagiu nu numai muncii incredibile desfășurate de inițiativa (RED), ci și spiritului revoluționar care a fost întotdeauna în centrul Vespa, brandul care a reinventat modul în care ne deplasam. Totul în roșu uimitor, este clar că acest scuter nu este doar curajos și îndrăznet dar și generos și unic.

  4.160 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 125 – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Această mini-revoluție pe două roți cu un motor uimitor de 125 i-get promite o bucurie totală și libertate în timp ce parcurgeți străzile orașului.

  Mergeți pe orice tip de drum cu un confort total

  Această Vespa din clasa mică, cu structura sa ușoară și inteligentă, strabate cu ușurință prin traficul orașului și pe drumuri  mai lungi. Concepute astfel încât să vă bucurați de o deplasare lină, liniștită și confortabilă, roțile sale de 12 “oferă o aderență perfectă pe toate suprafețele și în toate condițiile.

  4.067 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 50 RED – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Imbracat in rosu

  Numele spune totul. Primavera 50 (RED) este un omagiu nu numai muncii incredibile desfășurate de inițiativa (RED), ci și spiritului revoluționar care a fost întotdeauna în centrul Vespa, brandul care a reinventat modul în care ne deplasam. Totul în roșu uimitor, este clar că acest scuter nu este doar curajos și îndrăznet dar și generos și unic.

  3.420 +TVA
 • Vespa GTS SUPER 300 – EURO5 – 2022

  Marca:Vespa

  Performanța și tehnologia se reunesc pentru a crea un vehicul cu o super personalitate.

  Simte puterea

  Vespa GTS Super 300 cu motorul său de 300 HPE (motor de înaltă performanță) și controlul tracțiunii ASR ca standard este cea mai rapidă și mai puternică Vespa din toate timpurile. Motorul său de 300 cc, monocilindru, în 4 timpi, cu 4 supape, răcit cu lichid, cu injecție electronică oferă până la 23,8 CP și construcția sa de calitate de primă clasă asigură o accelerație remarcabilă de la un punct mort. Pe scurt, cuvântul Super este descrierea perfectă

  Fii gata sa domini drumul

  Caroseria total din oțel, cu echilibrul perfect între tradițional și contemporan oferă personalitate și caracter din abundență. Cu grila față reproiectata, un ghidon remodelat, un nou scaun ergonomic și iluminare cu LED complet, GTS SuperTech are aerul adevăratei redevențe rutiere.

  5.412 +TVA
 • VESPA SPRINT 50 JUSTIN BIEBER X – 2022

  Marca:Vespa

  Un proiect unic născut pentru a celebra spiritul libertății și pasiunea pentru stil și design printr-un amestec exploziv de creativitate care reunește răcoarea, cultura pop și flerul contemporan. Justin Bieber, un star de muzică apreciat la nivel internațional, cu milioane de fani din întreaga lume, își unește eforturile cu Vespa pentru a dezvălui JUSTIN BIEBER X VESPA, un nou model exclusiv de Vespa, ideat și proiectat personal de cântăreț.

   

  • Culoare: BIANCO JUSTIN BIEBER X VESPA
  3.5173.865 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 150 S – 2022

  Marca:Vespa

  Un motor strălucitor ecologic, combinat cu un sistem de infotainment de înaltă tehnologie irezistibil, face din Vespa Primavera S 150 un triumf al mobilității contemporane.

  Bucurați-vă de cunoștințele de a călătorii responsabil

     Vespa Primavera S 150 este echipat cu un motor de 150 cmc ale cărui componente mecanice și electronice sunt concepute pentru a minimiza poluarea fonică (datorită emisiei unui ton mai moale și mai plăcut), pentru a optimiza consumul și pentru a asigura performanțe strălucitoare. Acest lucru are ca rezultat o îmbunătățire la pornire  a motorului și a carcasei transmisiei, pe lângă reducerea semnificativă a zgomotului din conducta de evacuare (frecvențe medii și medii-înalte)

  4.613 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 125 S – 2022

  Marca:Vespa

  Un motor strălucitor ecologic, combinat cu un sistem de infotainment de înaltă tehnologie irezistibil, face din Vespa Primavera S 125 un triumf al mobilității contemporane

  4.538 +TVA
 • Vespa SPRINT 125 RACING SIXTIES – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Retrăiește emoțiile euforice și viteza „gentlemen riders” din anii trecuți cu motorul strălucitor și plin de viață 125 i-get care lasă semafoarele în praf.

  Vitalitate

  Moștenitor al acelei generații de Vespas sportivi care au invadat drumurile europene în anii șaizeci, actualul Vespa Sprint 125 reînnoiește această vocație combinând prospețimea stilului și natura sportivă cu echipamente tehnologice avangardiste.

  4.403 +TVA
 • Vespa SPRINT 125 S – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Prezentându-și la maxim competențele sportive, Vespa Sprint S 125 este cu siguranță cel mai grațios membru al familiei Vespa la categoria mica.

  4.571 +TVA
 • Vespa SPRINT 125 – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Pedigree sportiv impecabil este transformat într-un scuter ecologic, cu un motor inovator 125 i-get care oferă versatilitate, ridicare strălucitoare și o călătorie minunată.

  Vitalitate

  Moștenitor al acelei generații de Vespas sportivi care au invadat drumurile europene în anii șaizeci, actualul Vespa Sprint 125 reînnoiește această vocație combinând prospețimea stilului și natura sportivă cu echipamente tehnologice avangardiste.

  4.151 +TVA
 • Vespa SPRINT 50 – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Primul Vespa de 50 de cc în patru timpi care a adoptat inovatorul motor i-get, Vespa Sprint 50 oferă mobilitate sportivă fără a sacrifica cea mai bună tehnologie a motorului.

  Experimentați tehnologia pe roți

  Primul Vespa 50-cc 4 timpi care a adoptat inovatorul motor i-get cu senzorul său barometric încorporat care monitorizează constant arderea și o adaptează la condițiile de conducere, Sprint 50 este un triumf al tehnologiei. Injecția electronică și distribuția cu 3 supape (2 admisii și 1 evacuare) sunt perfect calibrate pentru a optimiza performanța și consumul de combustibil, în timp ce livrarea și pornirea îmbunătățite sunt punctele forte.

  3.277 +TVA
 • PRIMAVERA 150 75TH – EURO 5 – 2021

  Marca:Vespa

  O ediție limitată disponibilă numai în 2021. O oportunitate irepetabilă, pregatita pentru a-ți face inima să bată mai repede.

  Culoarea sarabatorii

  Vespa 75th este plin de detalii și subtilități care o fac atemporala. Caroseria, realizată riguros din oțel ca întotdeauna, vine într-o nouă culoare galben metalic 75, special concepută pentru aceste modele și care reinterpretează culorile în vogă dîn anii 1940 într-o nota contemporană.

  Un simbol atemporar

  Un alt element distinct este suportul spate cromat și geanta sa rotundă. Fabricat din nobuc în aceeași culoare ca șaua, ce evocă suportul tipic pentru roți de rezervă. În realitate, este o geantă care se adaptează oricărei situații, rapidă și ușor de atașat la portbagaj datorită unui sistem de eliberare rapidă.

  Ecran TFT

  TFT color de 4,3 ”cu sistem Vespa MIA integrat, este disponibil pentru cel mai bun infotainment din gamă.

  4.832 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 150 TOURING – EURO 5 – 2022

  Marca:Vespa

  Un motor compact strălucitor înfășurat într-un design estetic care valorifică perfect personalitatea dinamică și pofta de călătorie a Primavera Touring 125.

  Transformați fiecare comandă într-o călătorie de plăcere

  Vocația profundă pentru călătorii este conținută în dinamismul tehnologic tipic al unui motor compact și strălucitor care transformă fiecare călătorie în oraș într-o mică aventură. Chiar și în oraș, portbagajele cromate față și spate – care cresc semnificativ capacitatea de încărcare – sunt caracteristici stilistice tipice Vespa Primavera Touring care îl fac unic.

  4.529 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 150 S – EURO 5 – 2021

  Marca:Vespa

  Un motor strălucitor ecologic, combinat cu un sistem de infotainment de înaltă tehnologie irezistibil, face din Vespa Primavera S 150 un triumf al mobilității contemporane.

  Bucurați-vă de cunoștințele de a călătorii responsabil

  Vespa Primavera S 150 este echipat cu un motor de 150 cmc ale cărui componente mecanice și electronice sunt concepute pentru a minimiza poluarea fonică (datorită emisiei unui ton mai moale și mai plăcut), pentru a optimiza consumul și pentru a asigura performanțe strălucitoare. Acest lucru are ca rezultat o îmbunătățire la pornire  a motorului și a carcasei transmisiei, pe lângă reducerea semnificativă a zgomotului din conducta de evacuare (frecvențe medii și medii-înalte)

  Accesați-vă sistemul de infotainment personal

  Vespa Primavera S 150 este dotată cu o tehnologie excelentă, cu panoul său de instrumente inovator cu afișaj TFT multifuncțional full-color, conectat la aplicația Vespa MIA. Acest lucru vă oferă acces instantaneu la o serie de informații fantastice, de la starea scuterului la statisticile de călătorie. De asemenea, vă permite să răspundeți la apeluri telefonice utilizând butoanele de pe ghidon și să utilizați funcția de comandă vocală a telefonului smartphone pentru a efectua apeluri și a vă gestiona lista de redare a muzicii.

  Mergeți pe orice tip de drum cu un confort total

  Această Vespa din clasa  mică, cu structura sa ușoară și inteligentă, trece cu ușurință prin traficul orașului și cu întinderi mai lungi de drumuri goale. Concepute astfel încât să vă bucurați de o deplasare lină, liniștită și confortabilă, roțile sale de 12 “oferă o aderență perfectă pe toate suprafețele și în toate condițiile.

   

  4.319 +TVA
 • Vespa PRIMAVERA 125 75TH – EURO 5 – 2021

  Marca:Vespa

  O ediție limitată disponibilă numai în 2021. O oportunitate irepetabilă, pregatita pentru a-ți face inima să bată mai repede.

  Culoarea sarbatorii

  Vespa 75th este plin de detalii și subtilități care o fac atemporala. Caroseria, realizată riguros din oțel ca întotdeauna, vine într-o nouă culoare galben metalic 75, special concepută pentru aceste modele și care reinterpretează culorile în vogă dîn anii 1940 într-o nota contemporană.

  4.487 +TVA

ALEGE MODEL

0
SUMAR
 • No products in the cart.