• Piaggio Liberty 50 S Euro 5 – 2023

  Mai cool

  Piaggio Liberty S 50 poate fi descris  ca fiind cel mai îndrăzneț membru al familiei Liberty cu detalii precum cusăturile roșii îndrăznețe de pe scaun, jantele  și oglinzile negre. La fel ca fratele sau, este propulsat de un motorde 50cc cu un singur cilindru cu trei valve i-get (Italian Green Experience Technology). Pe scurt, performanță remarcabilă, fiabilitate și economie de combustibil.Apoi, există detalii practice, cum ar fi compartimentul de sub sa care poate depozita o cască integrală, compartimentul de mănuși din fata și grupul de instrumente cu combinatia de tehnologie analogică și digitală, astfel încât să asigure vizibilitate maximă zi și noapte. Să nu uităm de estetică: formele sportive ale modelului Liberty S 50 sunt setate la perfecțiune prin negru mat și lucios pe jantele sale de 14 ”în spate și 16” în față. Ele nu sunt doar o parte integrantă a aspectului, ci asigură, de asemenea, o stabilitate și manevrabilitate mai ridicata.

   

  Culoare: NERO METEORA, ALB LUNA, GRI MATERIA

  2.479 + TVA
 • Piaggio MP3 300 Sport Euro 5 – 2023

  Gata de actiune

   

  „Designul modern, sportiv, se îmbină perfect cu un șasiu frontal îndrăzneț pentru a crea linii elegante și ușoare. Partea din față a scuterului, cu combinația sa unică de roți duble, capătă un aspect mai agil datorită parapetelor sale, cu conturul lor sportiv și caroseria colorată. Luminile LED și un afișaj LCD amplu sunt o dovadă a rolului în creștere pe care îl joacă tehnologia și a priceperii sale atletice. Concluzia: aceasta este un scuter dinamic, agil, care oferă o experiență de călătorie extraordinară, fără a face apel la compromis.

   

  Culori: ALB LUNA, GRI MATERIA, NEGRU METEORA

  6.429 + TVA
 • Piaggio MP3 530 Exclusive Euro 5 – 2023

  THE ONE AND ONLY PIAGGIO MP3. THEORIGINAL.

   

  • Primul scuter cu trei roți din lume, acum mai avansate din punct de vedere tehnologic și mai performant. Noua gamă de motoare Euro 5
   de 400 cc și 530 cc a fost complet reproiectată cu accesorii exclusive. Este timpul să urci pe șaua acestei legende unice în
   mobilitatea urbană.

   

  Vezi prezentare pdf

   

  • Stabilitate în toate condițiile. Siguranță maximă. Confort și manevrabilitate excelentă chiar și în mijlocul traficului urban. Acesta este noul Piaggio MP3. Primul scuter cu
   trei roți cu caracteristici noi și îmbunătățite. Este elegant, avansat tehnologic și performant.
  10.924 + TVA
 • Piaggio Medley 150 S Euro 5 – 2023

  Suflet sportiv

  Rapid și agil, Piaggio Medley S 150 i-get, cu aspect sportiv, oferă o putere de 12,4 kW  făcându-l unul dintre cele mai puternice pe segmentul scuterelor cu roți medii, fără a compromite consumul de combustibil.

  Finisajul negru mat, elementele în roșu aprins și forma scaunului arată foarte clar că aceasta este într-adevăr un scuter sportiv.

  Nu în ultimul rând, sistemul multi-media Piaggio MIA vine standard pe Medley S.

   

  Culoare: ALB LUNA, GRI MATERIA, NEGRU OPACO

  3.647 + TVA
 • Piaggio Medley 125 S Euro 5 – 2023

  Toate modurile

  Noul bord LCD complet vă asigură că aveți la îndemână tot ce aveți nevoie, pentru acces ușor și sigur. Există mai multe tehnologii inteligente sub forma Piaggio MIA ce vine standard pe Medley S, care vă conectează Smartphone-ul printr-o cască Bluetooth la comenzile ghidonului, permițându-vă să gestionați apelurile, muzica și comenzile vocale fără să vă luați ochii de pe drum. Mai mult, oferă, de asemenea, Follow Me Home, Bike Finder și o funcție de deschidere a seii, accesibilă, de asemenea, cu o atingere pe telefon cu degetul.

   

  Culoare: ALB LUNA, GRI MATERIA, NEGRU OPACO

  3.521 + TVA
 • Piaggio 1+ Euro 5 (2023)

  E-mobilitate cu ceva in plus

  Piaggio 1+ este versiunea Piaggio 1 echipată cu o baterie de 2,3 kWh în loc de 1,4 kWh. Viteza maximă rămâne 45 km / h, dar autonomia ajunge până la 68 km în modul Sport și chiar 100 km în modul ECO. O combinație unică de energie și confort care se adaptează chiar și celor mai dinamice stiluri de viață.

  Culori: FOREVER WHITE, SUNSHINE MIX, FOREVER GREY, ARCTIC MIX, FOREST MIX, FOREVER BLACK

  2.891 + TVA
 • Piaggio Liberty 150 S Euro 5 – 2023

  Este cel mai puternic, rafinat și captivant din familie: vorbim despre Piaggio Liberty S 150 ABS, cea mai sportivă versiune a scuterului cu roți mari de 150 cmc cu același nume. Ca și celelalte versiuni” S “ale Familia Liberty, și aceasta se remarcă prin detaliile sale dedicate, cum ar fi jantele roții, portbagajul, oglinzile și alte componente ale caroseriei, vopsite în negru; șaua se distinge prin cusăturile roșii. Ca și la cealaltă Liberty și aici funcționalitatea este primordiala: ca spatiile pentru obiecte (unul spatele partii frontale iar celalalt sub sa care poate depozita o cască cu vizor), platforma pentru picioare este plată, există un cârlig pentru sacosa de asemenea instrumentația este mixtă analogic- digital.

   

  Piaggio Liberty S 150 ABS este alimentat de un monocilindru i-get (Italian Green Experience Technology), răcit cu aer cu injecție electronică și distribuție cu 3 supape, respectând parametrii omologării Euro 5.

   

  Culoare: GRI MATERIA, ALB LUNA, NEGRU MAT

  3.025 + TVA
 • Piaggio Liberty 125 Euro 5 – 2023

  *Imaginea prezentată este versiunea de 50 cc și poate diferi ușor față de descrierea scrisă. Compania își rezervă dreptul de a aduce modificări estetice și tehnice produselor sale în orice moment.

  Mobilitate si siguranta

  Piaggio Liberty 125 ABS este soluția perfectă pentru cei care caută combinația de stil, ușurință in condus și siguranță. Ceea ce îl diferențiază sunt standardele sale superioare de manevrabilitate, agilitate și fiabilitate împreună cu baza sa tehnologică solidă, de exemplu, ABS numai pe roata față și motorul i-get (Italian Green Experience Technology) cu trei supape, răcit cu aer, certificat Euro 5 cu injecție electronică de combustibil. Pe scurt, performanță remarcabilă, consum redus, costuri minime de funcționare, zgomot redus și eficiență mai mare indiferent de condiții. Dar să nu uităm de estetică și detalii suplimentare. Liberty 125 ABS este un adevărat exemplu de design și stil Made in Italy, cu jantele sale mari de 14 și 16 inci, accentuând forma clasică și elegantă, în timp ce în partea de depozitare a lucrurilor există un compartiment pentru mănuși cu deschidere la îndemână  și a unui compartiment sub sa capabil să țină o cască open-face, deschis cu o apăsare de buton.

   

  Culoare: ALB LUNA, ALBASTRU ORIONE, NEGRU METALIC

  2.840 + TVA
 • Piaggio Liberty 50 Euro 5 – 2023

  Copilul familiei

  Piaggio Liberty 50 este în general considerat modelul entry level din familia Liberty, care include și versiuni de 125 și 150 cmc. Disponibil și într-o versiune mai sportivă, S, este cunoscut și iubit de mult timp pentru eleganța și ușurința de a conduce. Propulsat de un motor monocilindric de 50 cmc care folosește i-get (Italian Green Experience Technology) cu un sistem de distribuție cu trei supape, oferă performanțe și fiabilitate impecabile, precum și un consum redus de combustibil.De asemenea, s-a acordat o atenție deosebita construcției caroseriei și finisajelor pentru a asigura o siguranță maximă și cea mai bună experiență de conducere, cu roțile late (14 ”în spate și 16” în față) care oferă o precizie și o manevrabilitate mai mare. Nu în ultimul rând, există aspecte practice, cum ar fi compartimentul spațios de sub sa, care poate ține o cască integrală, cutia de depozitare amplasată în partea din fata și grupul de instrumente care combina ingenios elemente analogice și digitale pentru a asigura maximul vizibilitate indiferent de condițiile de lumină.

   

  Culoare: ALB LUNA, ALBASTRU ORIONE, NEGRU METALIC

  2.437 + TVA
 • Piaggio Beverly 400 Euro 5 – 2023

  „În versiunea cu motor HPE de 400 cmc, Beverly devine o combinație unică de putere și stabilitate. Eleganța sportivă a vehiculului este îmbunătățită de un carenaj standard și o evacuare dublă dedicată, în timp ce experiența de conducere este îmbunătățită cu anvelope supradimensionate și aplicația Piaggio MIA, standard pe Beverly 400 cc. Un model la fel de neprețuit pe cât de personalizabil, disponibil în Biano Luna și în două culori metalice noi, Blu Oxigen si Grigio Cloud. ”

   

  Culori: ALBASTRU OXYGEN, ALB LUNA, GRI CLOUD

  5.420 + TVA
 • Piaggio Beverly 400 S Euro 5 – 2023

  „În versiunea sa cu motor HPE de 400 cmc, Beverly devine o combinație unică de putere și stabilitate. Eleganța sportivă a vehiculului este îmbunătățită de un carenaj standard și o evacuare dublă dedicată, în timp ce experiența de conducere este îmbunătățită cu anvelope supradimensionate și aplicația Piaggio MIA, standard pe Beverly 400 cc. Un model și mai puternic în versiunea Beverly S, care se remarcă prin finisajele sale de culoare gri grafit, șa neagră cu cusături cu contrast dublu, jantele gri închise și culorile Argento Cometa, Nero Tempesta și Orange Sunset. ”

   

  Culori: ARANCIO SUNSET, ARGENTO COMETA, NEGRU TEMPESTA

  5.462 + TVA
 • REDUCERE €640.00

  Piaggio Beverly 300 Euro 5 – 2023 LICHIDARE STOC!

  „Noul Beverly întruchipează o identitate din ce în ce mai dinamică. La eleganța care a distins întotdeauna vehiculul, se adaugă linii clare și decisive, cu detalii care accentuează imaginea puternica și motociclistă a scuterului. O adevărată capodoperă Made in Italy care alternează forme, materiale și culori care te lasă fără suflare chiar înainte de a te urca pe șa. Beverly S se remarcă prin finisajele sale gri grafit, șa neagră cu cusături cu contrast dublu, jantele gri închise și culorile Argento Cometa, Nero Tempesta și Orange Sunset. ”

   

  Culori: ARGENTO COMETA, ARANCIO SUNSET, NEGRU TEMPESTA

  4.2864.824 + TVA
 • Piaggio MP3 400 Sport Euro 5 – 2023

  THE ONE AND ONLY PIAGGIO MP3. THEORIGINAL.

   

  • Primul scuter cu trei roți din lume, acum mai avansate din punct de vedere tehnologic și mai performant. Noua gamă de motoare Euro 5
   de 400 cc și 530 cc a fost complet reproiectată cu accesorii exclusive. Este timpul să urci pe șaua acestei legende unice în
   mobilitatea urbană.

   

  Vezi prezentare pdf

   

  • Stabilitate în toate condițiile. Siguranță maximă. Confort și manevrabilitate excelentă chiar și în mijlocul traficului urban. Acesta este noul Piaggio MP3. Primul scuter cu
   trei roți cu caracteristici noi și îmbunătățite. Este elegant, avansat tehnologic și performant.
  • Promotie in perioada 19.04-15.06.2023  ( PDF *2+2 ANI GARANTIE FARA LIMITA KM )
  9.243 + TVA
 • Piaggio MP3 400 Euro 5 – 2023

  THE ONE AND ONLY PIAGGIO MP3. THEORIGINAL.

   

  • Primul scuter cu trei roți din lume, acum mai avansate din punct de vedere tehnologic și mai performant. Noua gamă de motoare Euro 5
   de 400 cc și 530 cc a fost complet reproiectată cu accesorii exclusive. Este timpul să urci pe șaua acestei legende unice în
   mobilitatea urbană.

   

  Vezi prezentare pdf

   

  • Stabilitate în toate condițiile. Siguranță maximă. Confort și manevrabilitate excelentă chiar și în mijlocul traficului urban. Acesta este noul Piaggio MP3. Primul scuter cu
   trei roți cu caracteristici noi și îmbunătățite. Este elegant, avansat tehnologic și performant.
  • Promotie in perioada 19.04-15.06.2023  ( PDF *2+2 ANI GARANTIE FARA LIMITA KM )
  8.823 + TVA
 • Piaggio Zip 50 S Euro 5 – 2023

  Capacitate de transport

  Detaliile sale practice au fost concepute pentru a urmări performanța maximă. Sub șa găsim un compartiment care poate ține o cască integrală. Echipamentul este completat de un carlig pentru geanta pozitionat sub ghidon si torpedo, situat in scutul spate.

   

  Culoare: GRI TITANIO-MAT, VERDE OPACO

  2.269 + TVA
 • Piaggio Medley 150 Euro 5 – 2023

  Performanta tehnologica

  Rapid și agil, Piaggio Medley 150 i-get furnizeaza o putere de 12,4 kW, plasându-se printre cele mai puternice motoare din segmentul de roți mediu-mare fără a pierde niciodată din vedere atenția asupra reducerii consumului. Noua instrumentație, complet LCD, vă permite să aveți totul sub control în siguranță maximă.

   

  Culoare: NEGRU METALIC, ALB LUNA, ALBASTRU ORIONE

  3.597 + TVA
 • Piaggio Medley 125 Euro 5 – 2023

  Mai agil și mai dinamic

  Rapid și agil, Piaggio Medley 125 i-get se remarcă prin caracterul său performant și tehnologic. Scutul și ghidonul său au fost complet modernizate prin introducerea unui nou far complet LED și a unui bord LCD fără precedent, într-un amestec perfect de stil și funcționalitate. Puterea, pe de altă parte, este încredințată noului Piaggio i-get în 4 timpi și 4 valve, răcit cu lichid, cu sistem de pornire și oprire omologat EURO 5. puternic pe segmentul roților de marime medie fără a pierde vreodată din vedere accentul pe reducerea consumului de combustibil. Stabilitatea, siguranța și confortul sunt date și de dimensiunea roții din față de 16 “și de roțile sale din aluminiu cu cinci spițe separate, precum și de noua șa care este și mai ergonomică atât pentru pilot cât și pentru pasager care beneficiază de noile suporturi pentru picioare.

   

  Culoare: NEGRU METALIC, ALB LUNA, ALBASTRU ORIONE

  3.487 + TVA
 • Piaggio 1 Active Euro 5 – 2023

  Opriți gândurile și activați emoțiile

  În versiunea Piaggio 1 Active  acesta atinge maximum 60 km / h. Autonomia este de 66 km în modul Sport și până la 85 km în modul ECO, în timp ce experiența de conducere este întotdeauna imediată și electrizantă. Această versiune iese în evidență și datorită friselor roșii de pe brațul oscilant spate, un detaliu estetic care subliniază caracterul sofisticat.

  Culori: FOREVER WHITE, SUNSHINE MIX, FOREVER GREY, ARCTIC MIX

  3.084 + TVA
 • Piaggio Zip 50 Euro 5 – 2023

  Big on storage

  Detaliile sale practice au fost concepute pentru a urmări performanța maximă. Sub șa găsim un compartiment care poate ține o cască integrală. Echipamentul este completat de un carlig pentru geanta pozitionat sub ghidon si torpedo, situat in scutul spate.

  2.227 + TVA
 • Piaggio MP3 300 Euro 5 – 2023

  Ideal pentru orice situatie

  Perfect pentru cei care doresc să facă față traficului urban într-un mod elegant și sigur. Nou în stil și formă datorită șeii cu sistem de reținere și luminii de curtoazie în interiorul compartimentului de sub șa. Funcționarea sa excepțională lină la fiecare pas asigură performanțe mai mari, în timp ce transmisia revizuită îi oferă o  mecanică mai silentioasa. Pe scurt: călătoria cu Piaggio MP3 300 hpe va părea un vis devenit realitate.

   

  Culori: NEGRU COSMO, ARGENTO COMETA

  6.261 + TVA

ALEGE MODEL

0
SUMAR
 • No products in the cart.