• ATV Can-Am Outlander MAX XT-P 1000 T – 2023

  Marca:Can-Am

  ATV Can-Am de talie mare, pregatit sa infrunte obstacolele inerente pe traseele off road. In afara de motorul Rotax solid si eficient cuplat la o cutie de viteze moderna, modelul de fata din gama 2023 dispune de o serie de atribute tehnice inalte menite sa asigure manevrabilitate de top pe drumuri cu grad sporit de dificultate si indiferent de conditiile de vreme.

   

  Outlander MAX XT-P 1000 cu omologare T va face fata cu succes inclusiv solicitarilor utilitare in preajma gospodariei, la ferma sau pe langa cabana. Riderul si un pasager dornic de aventura vor beneficia de confort sporit la pilotare chiar si in zilele lungi de explorare a traseelor preferate.

  15.490 +TVA
 • Can-Am Maverick MAX X RS SAS Turbo RR – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-am Maverick MAX X RS SAS Turbo RR 2023 este un side-by-side sport care ofera performanta dovedita off road, confort si un design ireprosabil, axat pe rider. Acest SSV Bombardier cu sasiu lung poate acomoda riderul si 3 pasageri. Beneficiaza de display digital 7.6 inch prevazut cu keypad, sistem securitate digital, indicator treapta viteza, ECO mode, SPORT mode, diferential fata blocabil cu tehnologie exclusiva Smart-Lok, iar lista poate continua.

   

  Datorita acestor atribute exclusiviste, modelul de fata este vehiculul 4×4 de teren care redefineste adrenalina pe teren accidentat, greu practicabil. Versiunea de fata preia de la modelul de baza motorizarea eficienta Rotax ACE cu turbo si detine tehnologia de ultima generatie SMART-SHOX.

  29.890 +TVA
 • Can-Am Maverick MAX X rs Turbo RR – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-am Maverick MAX X RS Turbo RR 2023 este un side-by-side sport cu capacitate de 4 persoane. Acest vehicul premium este propulsat de cel mai puternic motor din industrie, la care se adauga o suita de dotari tehnice exclusive precum: moto Rotax ACE de 900cc si 200 CP, transmisie cutie automata tip CVT cu Quick Response System X ventilata cu flux ridicat de aer, servodirectie DPS cu cuplu ridicat, suspensie fata cu brat dublu tip A in stil Trophy truck cu bara stabilizatoare, amortizor FOX 2.5 PODIUM Piggyback, cursa 559 mm.

   

  Jantele de 14 inch din aluminiu prevazute cu inele anti-dejantare anvelope (beadlock), sistemul Ergo-Lok pentru confort maxim si sistemul de Securitate Digital RF completeaza lista de dotari pentru cel mai performant SSV Can-Am.

  28.990 +TVA
 • Can-Am Maverick X rc Turbo RR – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-am Maverick X RC Turbo RR 2023 este un vehicul 4×4 de teren conceput pentru a deschide un nou capitol in lumea offroad-ului pentru riderii care indraznesc sa traiasca asemenea unui Maverick.

   

  Punctele forte consta in motorul Rotax ACE de 900cc si 200 CP, cuplat la o cutie automata tip CVT cu Quick Response System X ventilata cu flux ridicat de aer, la care se adauga servodirectia DPS, amortizoare spate – FOX PODIUM RC 2 cu bypass, cu viteza dubla de compresie si ajustari de revenire. Centurile de siguranta in 4 puncte cu captuseala din material moale in zona umerilor au rolul de a mentine pilotul relaxat chiar si atunci cand turometrul sare de limitele stabilite.

  28.338 +TVA
 • Can-Am Maverick X RS SAS Turbo RR – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-am Maverick X RS SAS Turbo RR 2023 este un side-by-side sport caracterizat prin performanta, confort si design ireprosabil. Acest SSV Bombardier beneficiaza de display digital 7.6 inch prevazut cu keypad, sistem securitate digital, indicator treapta viteza, ECO mode, SPORT mode, diferential fata blocabil cu tehnologie exclusiva Smart-Lok, iar lista poate continua.

   

  Datorita acestor atribute exclusiviste, modelul de fata este vehiculul 4×4 de teren care redefineste adrenalina pe teren accidentat, greu practicabil. Versiunea de fata preia de la modelul de baza motorizarea eficienta Rotax ACE cu turbo si detine tehnologia de ultima generatie SMART-SHOX.

  27.990 +TVA
 • Can-Am Maverick X rs Turbo RR – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-am Maverick X RS Turbo RR 2023 este un side-by-side care bifeaza tot in materie de performanta, confort si design ireprosabil: dispune de display digital cu diagonala de 7.6 inch prevazut cu keypad, sistem securitate digital, indicator treapta viteza, ECO mode, SPORT mode, diferential fata blocabil cu tehnologie exclusiva Smart-Lok, iar lista poate continua.

   

  Datorita acestor caracteristici exclusive, Maverick X RS Turbo RR este SSV-ul care redefineste adrenalina pe drumuri off road.

  27.324 +TVA
 • Can-Am Maverick X mr Turbo RR – 2023

  Marca:Can-Am

  Riderii care vor sa acceseze orice tip de traseu indiferent de anotimp sau de starea drumului se pot baza cu incredere pe SSV-ul special gandit pentru zone cu noroi inalt, Can-am Maverick X mr Turbo RR 2023. Modelul de fata din familia Bombardier este pregatit sa devina in cel mai scurt timp partenerul preferat de plimbare sau curse prin noroi. Inginerii BRP au conceput special pentru pasionatii de offroad neconventional un vehicul remarcabil, menit sa intreaca orice asteptare pe care ati putea-o avea de la un SSV.

   

  Este dotat cu eficienta motorizare Rotax Ace in 3 cilindri cu turbocharger de 900 cc si 200 CP care garanteaza o putere exploziva, controlata eficient prin cutia automata de viteze CVT cu Quick Response System X, diferential fata blocabil cu tehnologie exclusiva Smart-Lok, 4 moduri de tractiune. Nimic nu este prea mult pentru SSV-ul Maverick X mr Turbo RR.

  25.824 +TVA
 • Can-Am Traxter LIMITED HD10 – 2023

  Marca:Can-Am

  SxS-ul Can-Am Traxter LIMITED HD10 2023 se remarca pe segmentul de vehicule utilitare prin caracteristicile speciale, fiind un model in editie limitata. Vine echipat cu un motor Rotax 976 cc V-twin. Ofera manevrabilitate inalta indiferent de teren si poate fi partenerul off road potrivit pentru cei care doresc sa simplifice semnificativ ziua de munca, util si practic in special pentru transport de persoane sau de incarcaturi grele in medii greu accesibile vehiculelor conventionale. Ofera 3 locuri.

  25.650 +TVA
 • Can-Am Commander MAX XT-P 1000R – 2023

  Marca:Can-Am

  SSV-ul Can-Am Commander MAX XT-P 1000R 2023 asigura putere de top datorita motorizarii Rotax dovedite, manevrabilitate si stabilitate excelente pe cele mai solicitante terenuri off road. Modelul Bombardier de fata beneficiaza de un pachet cuprinzator de dotari pentru a garanta o aventura off road la inaltimea celor mai exigente criterii: acoperis, bara de protectie, suspensie independenta cu brat dublu in A si suspensie TTA, plus amortizoare piggyback FOX 2.5 PODIUM QS3 si jante 15 inch din aluminiu cu beadlock, troliu 2041 kg, lumini cu semnatura Can-Am LED, display digital 7.6 inch si lista poate continua. Acest side-by-side livreaza 100 cai putere si detine tehnologia exclusiva Smart-Lok.

   

  Se distinge prin designul modern pe negru si bej si prin dotarea cu scaune in editie speciala. Alte caracteristici cheie ale pachetului consta in acoperisul compșet si oglinda panoramica.

  22.762 +TVA
 • Can-Am Maverick DS Turbo RR – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-Am Maverick DS Turbo RR 2023 este un side-by-side conceput sa satisfaca nevoia de adrenalina a celor mai mari pasionati de viteza pe drumuri off road.

   

  Propulsat de un motor supraalimentat Rotax ACE de 900cc capabil sa dezvolte pana la 200 CP si echipat cu transmisie automata tip CVT cu Quick Response System X, ventilata cu flux ridicat de aer si cu suspensia spate TTX cu o cursa de 508 mm si amortizoare FOX PODIUM 2.5 de ultima ora, acest SSV Bombardier este un temerar care nu va va dezamagi in cele mai provocatoare contexte pe teren dificil. Dotari caracteristice pachetului DS: motor Turbo RR 200 CP, sistem de monitorizare pentru curea, magnetou 850 W, sistem Evap, claxon, semnalizator sonor.

  21.600 +TVA
 • Can-Am Commander MAX XT 1000R – 2023

  Marca:Can-Am

  SSV-ul Can-Am Commander MAX XT 1000R 2023 ofera putere de top si caracteristici echilibrate, plus protectie crescuta pentru vehicul si functionalitate orientata catre lucru.

   

  Dispune de un pachet cuprinzator pentru a garanta o aventura off road la inaltimea celor mai mari criterii: acoperis, bara de protectie, suspensie independenta cu brat dublu in A si suspensie TTA cu o cursa mai lunga, jante 14 inch aluminiu, troliu 2041 kg, lumini cu semnatura Can-Am LED, display digital 7.6 inch si lista poate continua.

  20.513 +TVA
 • Can-Am Traxter MAX XU HD10 T – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-Am Traxter MAX XU HD10 T 2023 este un SxS cu pronuntat caracter utilitar si se remarca prin cuplul de varf in industrie. Ofera capacitate de transport de 6 locuri si spatiu vast de depozitare. Acest side-by-side Bombardier este dotat cu motor heavy-duty Rotax in 2 cilindri si ofera 82 cp, cu un nivel ridicat de eficienta.

   

  Vin standard urmatoarele caracteristici: transmisia PRO-TORQ cu raspuns rapid QRS (Quick Response System), cu ventilatie optimizata si protectie electronica pentru curea, la care se adauga tractiunea selectabila Turf Mode/2WD/4WD, sistem ABS si diferentialul frontal autoblocabil Visco-Lok QE. Rezultatul este o durabilitate dovedita a transmisiei, pentru ca acest SxS Can-Am sa indeplineasca cele mai solicitante sarcini indiferent de teren.

  20.375 +TVA
 • Can-Am Maverick DS Turbo – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-Am Maverick DS Turbo 2023 este un side-by-side sport puternic si manevrabil, ideal pentru riderii pasionati de viteza. Vine echipat cu o motorizare Rotax ACE solida si eficienta, in 3 cilindri. Motorul supraalimentat este capabil sa dezvolte maximum 135 cai putere.

   

  Fluxul de aer avansat, transmisia QRS-X CVT, suspensia TTX de top si sasiul foarte usor sunt doar o parte din atributele tehnice ale lui Maverick DS Turbo. Cu un aspect modern si un design axat pe rider, confort sporit la pilotare si ergonomie, acest model din familia de SxS-uri Bombardier va livra cu fiecare ocazie o experienta palpitanta.

  20.100 +TVA
 • Can-Am Maverick Sport MAX DPS 1000R T – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-am Maverick Sport MAX DPS 1000R T 2023 este un side-by-side sport cu capacitate de 4 persoane si omologare T2b și sistem ABS. Este dotat cu un pachet complex de atuuri tehnice pentru si mai multa distractie offroad impreuna cu familia sau prietenii.

   

  Cei 95 de cai putere livrati de fiabila motorizare Rotax V-twin de 976 cc te poarta oriunde te cheama aventura, servodirectie DPS, ABS, control la coborarea in panta, control al tractiunii la franare, cutie de viteze automata CVT, tractiune selectabila 2WD/4WD si multe altele

  19.762 +TVA
 • Can-Am Maverick Sport MAX DPS 1000R – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-am Maverick Sport MAX DPS 1000R 2023 este un side-by-side sport cu capacitate de 4 persoane. Este dotat cu un pachet complex de atuuri tehnice pentru si mai multa distractie offroad impreuna cu familia sau prietenii.

   

  Cei 100 de cai putere livrati de fiabila motorizare Rotax V-twin de 976 cc te poarta oriunde te cheama aventura, servodirectie DPS, control la coborarea in panta, cutie de viteze automata CVT, tractiune selectabila 2WD/4WD si multe altele.

  19.624 +TVA
 • Can-Am Traxter X mr HD10 – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-Am Traxter X mr HD10 2023 este un side-by-side performant si manevrabil in ciuda puterii ridicate si va va permite sa va aventurati in orice mediu off road, oricat de dificil de accesat. Un vehicul de teren practic si util pentru transportul de incarcaturi grele.

   

  Atuul major al modelului Bombardier de fata este ca va depasi cu brio obstacolul reprezentat de portiunile cu apa adanca si noroi, gratie motorizarii serioase Rotax si dotarilor standard complete.

  19.150 +TVA
 • Can-Am Traxter PRO XU HD10 T – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-Am Traxter PRO XU HD10 T 2023 este un SxS cu pronuntat caracter utilitar si se remarca prin putere, spatiul vast de depozitare si capacitatea de remorcare. Ofera capacitate de transport de 3 locuri si vine echipat cu un motor HD10, Rotax 976cc, pe racire cu lichid, in 2 cilindri care ofera 82 cp.

   

  Vin standard urmatoarele caracteristici: transmisia PRO-TORQ cu raspuns rapid QRS (Quick Response System), cu ventilatie optimizata si protectie electronica pentru curea, la care se adauga tractiunea selectabila Turf Mode/2WD/4WD, sistem ABS si diferentialul frontal cu ABS. Rezultatul este o durabilitate dovedita a transmisiei, pentru ca acest SxS Can-Am sa indeplineasca cele mai solicitante sarcini indiferent de teren.

  19.150 +TVA
 • Can-Am Commander XT 1000R – 2023

  Marca:Can-Am

  SSV-ul Can-Am Commander XT 1000R 2023 ofera cea mai mare putere in clasa din care face parte, cu un echilibru perfect intre caracteristici, protectie pentru vehicul si functionalitate orientata catre lucru.

   

  Dispune de un pachet cuprinzator pentru a garanta o aventura off road la inaltimea exigentelor: acoperis, bara de protectie, suspensie independenta cu brat dublu in A si suspensie TTA cu o cursa mai lunga, jante 14 inch aluminiu, troliu 2041 kg, lumini cu semnatura Can-Am LED, display digital 7.6 inch si lista poate continua.

  18.950 +TVA
 • Can-Am Traxter XU HD10 T – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-Am Traxter XU HD10 T 2023 este un SxS cu pronuntat caracter utilitar si se remarca prin cuplul de varf in industrie. Acest side-by-side Bombardier este dotat cu motor heavy-duty Rotax in 2 cilindri si ofera 82 cp, cu un nivel ridicat de eficienta. Vin standard urmatoarele caracteristici: transmisia PRO-TORQ cu raspuns rapid QRS (Quick Response System), cu ventilatie optimizata si protectie electronica pentru curea, la care se adauga tractiunea selectabila Turf Mode/2WD/4WD, sistem ABS si diferentialul frontal autoblocabil Visco-Lok QE.

   

  Rezultatul este o durabilitate dovedita a transmisiei, pentru ca acest SxS Can-Am sa indeplineasca cele mai solicitante sarcini indiferent de teren. Suspensia a fost recalibrata (brate dublu in A, cursa 11 inch si o garda la sol de 13 inch). Vehiculul permite integrarea accesoriilor LinQ. Exclusiv, Traxter XU HD10 dispune de acces pe laterale in vederea depozitarii. Ofera o capacitate de stocare totala de 24.6 L. Motorul heavy-duty este amplasat departe de rider pentru zgomot diminuat, iar sistemul de esapament este, de asemenea, mai silentios.

  18.675 +TVA
 • Can-Am Maverick Sport DPS 1000R T – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-Am Maverick Sport DPS 1000R T 2023 este varianta omologata pentru circulatie publica a celebrului SXS sport de capacitate mare echipat cu motorul Rotax 1000R care livreaza 95 cai putere, cu 2 cilindri dispusi in V si sistem inteligent de control al acceleratiei pentru a obtine un nivel redus de consum.

   

  In ciuda puterii mari, acest SSV este deosebit de usor de pilotat si manevrat prin dotarea cu servodirectie DPS si sistem de asistenta la coborarea pantelor abrupte, suspensii moderne cu amortizoare premium Showa si multiple sisteme de control avansat la pilotare. Adaugati jantele din aluminiu, bull bar-ul frontal din otel, scutul de protectie inclus standard in pachet si aspectul modern, cu o caroserie zvelta si schema grafica pe negru pentru a intelege de ce Can-Am Maverick Sport DPS 1000R este optiunea ideala pentru adevaratii pasionati de senzatii tari.

  18.124 +TVA
 • Can-Am Traxter PRO DPS HD10 – 2023

  Marca:Can-Am

  SxS-ul Can-Am Traxter PRO DPS HD10 2023 se remarca pe segmentul de vehicule utilitare si vine echipat cu un motor Rotax heavy-duty.

   

  Ofera manevrabilitate inalta indiferent de teren si poate fi partenerul off road potrivit pentru cei care doresc sa simplifice semnificativ ziua de munca, util si practic in special pentru transport de persoane sau de incarcaturi grele in medii greu accesibile vehiculelor conventionale. Ofera 3 locuri.

  17.987 +TVA
 • Can-Am Traxter XT HD10 – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-Am Traxter XT HD10 2022 este un vehicul de teren tip side-by-side, puternic si robust, cu un accentuat caracter utilitar.

   

  Ofera o capacitate de 3 locuri si detine tehnologie de varf in domeniul off road, fiind special construit pentru a duce la indeplinire sarcini diversificare in conditii solicitante.

  17.987 +TVA
 • Can-Am Maverick Sport DPS 1000R – 2023

  Marca:Can-Am

  Can-Am Maverick Sport DPS 1000R 2023 este varianta omologata pentru circulatie publica a celebrului SXS sport de capacitate mare echipat cu motorul Rotax 1000R care livreaza pana la 100 cp, cu 2 cilindri dispusi in V si sistem inteligent de control al acceleratiei pentru a obtine un nivel redus de consum. In ciuda puterii mari, acest SSV este deosebit de usor de pilotat si manevrat prin dotarea cu servodirectie DPS si sistem de asistenta la coborarea pantelor abrupte, suspensii moderne cu amortizoare premium Fox Podium si diferential auto-blocant Visco-Lok QE.

   

  Adaugati jantele din aluminiu, bumperul frontal din otel, scutul de protectie inclus standard in pachet si aspectul modern, cu o caroserie zvelta si schema grafica pe negru pentru a intelege de ce Can-Am Maverick Sport DPS 1000R este optiunea ideala pentru adevaratii pasionati de senzatii tari.

  17.724 +TVA
 • Can-Am Traxter MAX DPS HD9 – 2023

  Marca:Can-Am

  SxS-ul Can-Am Traxter MAX DPS HD9 2023 este varianta cu sasiul lung a modelului DPS HD9 si se impune pe segmentul de vehicule utilitare prin motorul Rotax heavy-duty si transmisia durabila, plus dotarile standard cuprinzatoare.

   

  Ofera manevrabilitate inalta indiferent de teren si poate fi partenerul off road potrivit pentru cei care doresc sa simplifice semnificativ ziua de munca, util si practic in special pentru transport de persoane sau de incarcaturi grele in medii greu accesibile vehiculelor conventionale. Ofera 6 locuri.

  17.238 +TVA
 • Can-Am Maverick Trail DPS 1000 T – 2023

  Marca:Can-Am

  SSV-ul sport Can-Am Maverick Trail DPS 1000 T ofera pentru sezonul 2023 o serie de imbuntatiri menite sa creasca performanta. Acest model Bombardier poate dezvolta pana la 75 cai putere si permite nivele ridicate de manevrabilitate pe teren off road dificil datorita dotarii standard cu o colectie intreaga de sisteme avansate de control la pilotare, precum BTC – control al tractiunii la franare, HDC – control la coborarea in panta, servodirectie DPS, ABS.

   

  Aspectul modern cu o schema de culoare atractiva pe albastru, cockpit-ul spatios si confortabil pentru doua persoane cu design gandit din punct de vedere ergonomic impreuna cu jantele 12 inch din aluminiu si diversele protectii (scut complet, aparatori de noroi etc.) fac din Maverick trail DPS 1000 T un partener de incredere pentru o aventura montana.

  17.000 +TVA

ALEGE MODEL

0
SUMAR
 • No products in the cart.