• Aprilia SXR 50 – 2023

  Noua frontieră a scuterelor urbane

  Aprilia SXR 50 este începutul unei revoluții printre scuterele de 50 cmc. De fapt, este primul scuter urban cu dcilindree mică care oferă caracterul dinamic inimitabil al lui Aprilia, combinat cu cele mai noi tehnologii și confort ideal pentru un stil de viață mereu în mișcare. Un model perfect chiar pentru cei mai tineri, datorită raportului avantajos calitate-preț, consumului redus de combustibil, emisiilor reduse și a unei experiențe de conducere la fel de sigure pe cât de funcționale.

  2.588 + TVA
 • Aprilia SR GT Sport 200 – 2023

  Un scuter cu ADN-ul sportiv Aprilia

  La Aprilia SR GT 200 Sport, atractia pentru lumea motocicletelor este si mai puternica datorita designului, sentimentului condusului si valorilor foarte ridicate care o duc in topul categoriei.

  Un amestec de putere și versatilitate care abordează cu ușurință orice situație din contextul urban: gropi, sine de tramvai, santuri, păstrând întotdeauna manevrabilitatea și performanța foarte ridicată.

   

  Motorul modern Euro 5, un i-get cu un singur cilindru de 174 cmc, este tușa finală pentru a porni la cucerirea orașului.

  4.092 + TVA
 • Aprilia SR GT Sport 125 – 2023

  Cucereste orasul

  „În versiunea sa sportivă, SR GT 125 preia și mai mult spiritul Aprilia pentru a face fiecare traseu distractiv, serios și incitant. Ideal pentru a profita la maximum de oraș și chiar de cele mai lungi călătorii. Elementele inspirate de enduro și numeroasele inovații. Este scuterul care vă poate face să descoperiți caracterul extraordinar al Apriliei și, odată cu el, distracția navetei zilnice.

   

  *Imaginea se referă la versiunea de 200 cmc și este posibil să nu corespundă în fiecare detaliu cu ceea ce este descris. Compania isi rezerva dreptul de a interveni in orice moment cu modificari tehnice si estetice asupra produselor.

  3.899 + TVA
 • Aprilia RS 125 – 2023

  Pregătește-te să ocupi pole position

  Ergonomie sportivă superioară, cadru din aluminiu, un motor îmbunătățit și cele mai bune dintre cele mai noi tehnologii într-un aspect și mai dinamic și agresiv. Noul Aprilia RS 125 întruchipează pe deplin pasiunea Apriliei pentru performanțe extraordinare, cu o concentrare de detalii și rafinamente concepute atât pentru campioni, cât și pentru noii piloți.

  4.664 + TVA
 • Aprilia SR GT 125 – 2023

  Pregateste-te sa fii incantat

  Aprilia SR GT este concepută pentru a redescoperi bucuria de a conduce, fie în oraș, fie în afara drumurilor asfaltate. Cu funcții inspirate de Enduro și o serie de inovații care oferă o experiență mai sigură, mai dinamică și palpitantă, acesta este un scuter care aduce experienta de condus Aprilia zi de zi  în navetă scurtă sau drumuri lungi.

  3.731 + TVA
 • Aprilia RX 125 – 2023

  Aprilia RX 125 este cel mai recent moștenitor al istoriei de succes aL Apriliei în competiții off-road; o reputație puternică acumulată de-a lungul anilor, datorită motocicletelor cu greutate redusă performante, care sunt distractive de mers pe drumurile de zi cu zi și pe cele mai exigente trasee off-road.

   

  O motocicletă Aprilia autentică cu un nou design, echipament și motor, gata să ofere emoții extraordinare celui care sta la ghidonul ei.

  3.513 + TVA
 • Aprilia RS 125 GP Replica – 2023

  Noua Aprilia RS 125 GP Replica este gata să te facă să simți pe pielea ta fiorul curselor. Este o motocicletă născută din curse, ușoară, cu ergonomia unei mașini super sport autentice, cadru din aluminiu, un nou motor Euro 5 și cele mai bune dintre cele mai noi tehnologii. Gama sa a fost întotdeauna punctul de referință pentru tinerii care caută stil, adrenalină și performanță. Atat pe drum cat si pe pista.

  4.790 + TVA
 • Aprilia SR GT 200 – 2023

  Combinatia perfecta

  Agil, dinamic și oferind performanțe grozave în toate condițiile, Aprilia SR GT 200 impresioneaza cu noul său motor monocilindric de 174 cmc. Generand o putere de pana la 13 kW la 8500 rpm cu un cuplu de 16,5 Nm la 7000 rpm, acesta este un scuter practic si puternic care navigheaza cu usurinta prin traficul urban.

  3.975 + TVA
 • Aprilia Tuareg 660 – 2023

  CEL MAI BUN DIN AMBELE LUMI

   

  Soluții tehnice concepute pentru performanță și senzație

   

  Într-o industrie legată de compromisurile de utilizare pentru toate terenurile, Tuareg 660 prezintă un nou curs, oferind performanțe de referință în toate condițiile cat și echipamente autentice de aventură.

   

  Aceasta este magia platformei Aprilia 660 – ușoară, inteligentă, completă și extrem de eficientă. Reproiectat pentru a oferi utilizatorului un control maxim pe drum sau in off-road indiferent dacă este este așezat sau în picioare, datorită soluțiilor tehnice distincte care răspund dorinței dvs. de explorare.

  10.571 + TVA
 • REDUCERE €440.00

  Aprilia Tuono 125 – 2023 LICHIDARE STOC!

  Toată adrenalina pe care o dorești

  Sportiv, dinamic, ușor și cu un stil inconfundabil. O adevărată motocicleta Aprilia gata să ofere adrenalină pură și distracție, chiar și pentru cei mai tineri piloti. Este noul Tuono 125, proiectat, dezvoltat și construit în Italia, care iese în evidență pentru șasiul său super usor, designul distinct și motorul puternic.

  4.0344.403 + TVA
 • Aprilia RS 660 – 2023

  Viitorul respectă tradiția casei Noale care s-a remarcat întotdeauna prin caracterul și inovația sa. Personalitate sportivă și liniile contemporane, RS 660 aduce pe drum experiența de racing al Aprilia.

  O motocicletă ușoară și compactă cu un desig sportiv, stabilă la viteze mari, distractivă și plăcută de condus. Gama de culori RS 660 prezintă o noua culoare, Acid Gold, care îmbunătățește designul și caracterul dinamic și tineresc al motocicletei.

  9.714 + TVA
 • Aprilia SX 125 – 2023

  Noul Aprilia SX este pur și simplu unul dintre cele mai eficiente 125 de pe strada.

   

  Rapid și ușor, oferă performanțe de referință pentru întreaga categorie, datorită noului său motor. Este o motocicletă Aprilia autentică reînnoită în design și caracteristici, gata să ofere emoții extraordinare oricui care sta la ghidonul ei.

  3.571 + TVA
 • Aprilia Tuono V4 Factory 1100 – 2023

  Aprilia Tuono V4 Factory este un vehicul cu performanțe de neegalat: linii noi, aerodinamică nouă cu aripi integrate, bascula noua în stil MotoGP, electronică și mai avansată și 175 CP pentru a excela pe șosea și pe pistă.

  16.689 + TVA
 • Aprilia RS 660 Extrema – 2023

  RS 660 duce distracția și performanța la un alt nivel cu o selecție de noi elemente de curse concepute pentru a reduce greutatea și a-și spori calitățile dinamice.

   

  11.244 + TVA
 • Aprilia SR GT Replica 200cc – 2023

  Adevărata tenacitate Aprilia

  SR GT Replica este partenerul perfect de călătorie dacă ești dornic pentru o nouă experiență de călătorie sigură, dinamică și plină de senzații tari. Un scuter practic și puternic, cu nuanțe sportive, performanțe remarcabile și un design atrăgător, acest model ediție specială aduce rezistență la curse familiei SR GT.

  4.185 + TVA
 • Aprilia SR GT REPLICA 125cc – 2023

  Curse urbane: un nou mod de a experimenta orașul și nu numai

  Ediția specială Aprilia SR GT Replica este destinată să stimuleze emoțiile și pofta de aventură nu numai în oraș, ci și mai departe. Cu designul său atrăgător și caracteristicile sportive, este scuterul ideal dacă sunteți după funcționalitate și performanță remarcabilă.

  4.067 + TVA
 • RS 125 GP Replica – 2023

  Bucurați-vă de fiorul pistei pe orice drum

  Noua Aprilia RS 125 GP Replica este gata să te facă să simți pe pielea ta fiorul curselor. Este o motocicletă născută din curse, ușoară, cu ergonomia unei mașini super sport autentice, cadru din aluminiu, un nou motor Euro 5 și cele mai bune dintre cele mai noi tehnologii. Gama sa a fost întotdeauna punctul de referință pentru tinerii care caută stil, adrenalină și performanță. Atat pe drum cat si pe pista.

  4.790 + TVA
 • Aprilia Tuono V4 – 2023

  Versiunea Aprilia Tuono V4 își descoperă vocația de touring: o ergonomie imbunatatita pentru confort pe distanțe lungi, șa nouă și accesorii dedicat concepute, evident foarte rapid.

   

  14.084 + TVA
 • RSV4 Factory 1100 – 2023

  Imaginează-ți emoțiile de a fi pe motocicletă pe o pistă de curse. Fiorul care curge pe coloana vertebrală când atingi viteza maximă, fluxul de adrenalină în timp ce accelerezi în curbe, respirația în timp ce te îndrepti spre linia de sosire.

   

  Bun venit la experiența RSV4 Factory. O superbike premium la varful categoriei sale, conceputa pentru motociclistii care doresc performante ridicate fara a compromite nivelul de calitate si siguranta, sinonime cu Aprilia.

  21.345 + TVA
 • Aprilia RSV4 1100 – 2023

  Castigatorul este…RSV4

  Supus unor teste comparative riguroase pe circuitele din întreaga lume, RSV4 și-a dovedit calitatea de nenumărate ori. Nicio surpriză, având în vedere experiența de curse a Apriliei, dar continuă să evolueze, cu noi caracteristici, cum ar fi aripile aerodinamice integrate, un nou pachet electronic care include APRC avansat și un carenaj dublu care îmbunătățește eficiența aerodinamică.

   

  Când adăugați cei 217 de cai putere, cuplul îmbunătățit și șasiul distinctiv Aprilia, este corect să spunem ca este singura motocicleta capabila sa ofere daca cautati performante imbatabile.

  17.311 + TVA
 • Aprilia RS 660 35kW 660 – 2023

  Datorită solicitării mari și hype-ului despre RS 660 pentru utilizatorii de licență A2, decidem să dezvoltăm o versiune dedicată. Aceeași estetică, finisare și dotări ca și RS 660 de putere maximă standard. Bazat pe un motor dedicat de 95 cv și conform cu reglementările europene.

   

  9.714 + TVA
 • Tuono 660 – 2023

  Puternic ca un tunet, usor ca un nor

  • Două universuri se ciocnesc … Legendarul Tuona V4 1100 întâlnește tehnologia avansată a RS 660 pentru a crea TUONO 660, o motocicletă destinată să schimbe modul în care privești lumea.
  • Tuono 660, noua generație de naked versatil, distractiv si ușor, care combină puterea și greutattea scazuta pentru o experiență unică, sportivă, captivantă.

   

  8.874 + TVA
 • Aprilia Tuono 660 Factory – 2023

  Echipamentul Factory înobileaza Tuono 660 pentru a da viață unei motociclete și mai dinamice, mai ușoara și mai performanta. Calități de neegalat, cu un raport greutate/putere uimitor și noul bicilindru paralel Aprilia din noua generație. Este un proiect care depășește standardele foarte înalte deja impuse cu Tuono 660 și care își propune să ofere fiecărui utilizator niveluri și mai mari de distracție, adrenalină și plăcere pură de a conduce.

   

  9.210 + TVA

ALEGE MODEL

0
SUMAR
 • No products in the cart.