• Piaggio Liberty 150 Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  *Imaginea prezentată este versiunea de 50 cc și poate diferi ușor față de descrierea scrisă. Compania își rezervă dreptul de a aduce modificări estetice și tehnice produselor sale în orice moment.

   

  Performanta de top

  Pentru cei care nu sunt mulțumiți de versiunea de 125 cmc și caută performanțe mai ridicate, Piaggio a dezvoltat Liberty 150 ABS: șasiul și aspectul sunt identice cu scuterul similar  cu cilindree mai mică, ceea ce schimbă este motorul monocilindru care – ca la celelalte scutere ale familiei – folosește tehnologia i-get: respectând constrângerile dictate de legislația Euro 5, este alimentat de un sistem electronic de injecție și o putere de 9,3 kW la 7.500 rpm și un cuplu de 12,8 Nm la 6.500 rpm, capabil să garanteze o tracțiune completă și constantă la orice viteză. Aspectul elegant rămâne cel al celor 125 cmc: roțile cu diametru mare (cea din față are 16 “, cea din spate de 14”) joacă un rol principal în linie și sunt combinate cu elemente stilistice inconfundabile precum friza verticală din față. În spatele partii frontale  găsim un compartiment de depozitare convenabil și sub șa, spațiu care poate găzdui o cască cu viziera. De asemenea, este inclus sistemul anti-blocare ABS numai pe roata din față.

   

  Culoare: ALB LUNA, ALBASTRU ORIONE, NEGRU METALIC

  2.542 +TVA
 • Piaggio Medley 150 S Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  Suflet sportiv

  Rapid și agil, Piaggio Medley S 150 i-get, cu aspect sportiv, oferă o putere de 12,4 kW  făcându-l unul dintre cele mai puternice pe segmentul scuterelor cu roți medii, fără a compromite consumul de combustibil.

  Finisajul negru mat, elementele în roșu aprins și forma scaunului arată foarte clar că aceasta este într-adevăr un scuter sportiv.

  Nu în ultimul rând, sistemul multi-media Piaggio MIA vine standard pe Medley S.

   

  Culoare: ALB LUNA, GRI MATERIA, NEGRU OPACO

  3.319 +TVA
 • KTM 450 EXC-F 2023

  Marca:KTM

  KTM 450 EXC-F ‘ impresioneaza prin performanta si eficienta, dispune de cadru si subcadru usoare, o caroserie si ergonomie gandite pentru curse, precum si de un sistem de evacuare compact alaturi de racire exceptionala si suspensii moderne. Fara indoiala, KTM 450 EXC-F stabileste standardele in industrie.

   

  Combinand dimensiunile compacte cu puterea, motorizarea 449.9 cc SOHC pe injectie este cea mai puternica si rafinata de pe piata. Cu doar 29.2 kg, este si cea mai usoara in categoria 450 cc.
  Toate modelele KTM EXC vin echipate cu ghidon din aluminiu NEKEN.

  9.739 +TVA
 • KTM 500 EXC-F · 2022

  Marca:KTM
  • TRANSMISSION: 6-speed
  • STARTER: electric starter
  • STROKE:72 mm
  • BORE: 95 mm
  • CLUTCH: Wet, DDS multi-disc clutch, Brembo hydraulics
  • DISPLACEMENT: 510.9 cm³
  • EMSKeihin: EMS
  • DESIGN: 1-cylinder, 4-stroke engine
  9.655 +TVA
 • Piaggio Liberty 50 S Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  Mai cool

  Piaggio Liberty S 50 poate fi descris  ca fiind cel mai îndrăzneț membru al familiei Liberty cu detalii precum cusăturile roșii îndrăznețe de pe scaun, jantele  și oglinzile negre. La fel ca fratele sau, este propulsat de un motorde 50cc cu un singur cilindru cu trei valve i-get (Italian Green Experience Technology). Pe scurt, performanță remarcabilă, fiabilitate și economie de combustibil.Apoi, există detalii practice, cum ar fi compartimentul de sub sa care poate depozita o cască integrală, compartimentul de mănuși din fata și grupul de instrumente cu combinatia de tehnologie analogică și digitală, astfel încât să asigure vizibilitate maximă zi și noapte. Să nu uităm de estetică: formele sportive ale modelului Liberty S 50 sunt setate la perfecțiune prin negru mat și lucios pe jantele sale de 14 ”în spate și 16” în față. Ele nu sunt doar o parte integrantă a aspectului, ci asigură, de asemenea, o stabilitate și manevrabilitate mai ridicata.

   

  Culoare: NERO METEORA, ALB LUNA, GRI MATERIA

  2.353 +TVA
 • Piaggio Zip 50 S Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  Capacitate de transport

  Detaliile sale practice au fost concepute pentru a urmări performanța maximă. Sub șa găsim un compartiment care poate ține o cască integrală. Echipamentul este completat de un carlig pentru geanta pozitionat sub ghidon si torpedo, situat in scutul spate.

   

  Culoare: GRI TITANIO-MAT, VERDE OPACO

  2.143 +TVA
 • Piaggio Liberty 150 S Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  Este cel mai puternic, rafinat și captivant din familie: vorbim despre Piaggio Liberty S 150 ABS, cea mai sportivă versiune a scuterului cu roți mari de 150 cmc cu același nume. Ca și celelalte versiuni” S “ale Familia Liberty, și aceasta se remarcă prin detaliile sale dedicate, cum ar fi jantele roții, portbagajul, oglinzile și alte componente ale caroseriei, vopsite în negru; șaua se distinge prin cusăturile roșii. Ca și la cealaltă Liberty și aici funcționalitatea este primordiala: ca spatiile pentru obiecte (unul spatele partii frontale iar celalalt sub sa care poate depozita o cască cu vizor), platforma pentru picioare este plată, există un cârlig pentru sacosa de asemenea instrumentația este mixtă analogic- digital.

   

  Piaggio Liberty S 150 ABS este alimentat de un monocilindru i-get (Italian Green Experience Technology), răcit cu aer cu injecție electronică și distribuție cu 3 supape, respectând parametrii omologării Euro 5.

   

  Culoare: GRI MATERIA, ALB LUNA, NEGRU MAT

  2.584 +TVA
 • Piaggio Liberty 125 S Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  Aspectele sunt totul

  Piaggio Liberty S 125 ABS este cel mai sportiv model din familia Liberty și se caracterizează printr-o serie de detalii elegante, cum ar fi jantele, oglinzile și alte componente ale șasiului în negru strălucitor, încununate de șaua cusută cu roșu. Cu aceste dotari, nu este întâmplător că S atrage clientii mai tineri. Aspectele pot fi importante, dar nici performanța nu a fost neglijată cu atenția sporita acordată motorului confortul riderului a ramas neschimbat. Motorul monocilindru răcit cu aer cu trei supape Euro 5 beneficiază de i-get (Italian Green Experience Technology) și injecție electronică. Mai simplu spus: performanțe remarcabile, consum redus de combustibil și întreținere minimă. Scuterul este echipat cu roți de 14 ”și 16”, iar suspensia modernă este eficientă chiar și pe cele mai aglomerate drumuri, în timp ce ABS-ul numai pe roata din față este combinat un disc frontal de 240 mm diametru cu un tambur spate.

   

  Culoare: NEGRU MAT, ALB LUNA, GRI MATERIA

  2.521 +TVA
 • Piaggio Liberty 50 Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  Copilul familiei

  Piaggio Liberty 50 este în general considerat modelul entry level din familia Liberty, care include și versiuni de 125 și 150 cmc. Disponibil și într-o versiune mai sportivă, S, este cunoscut și iubit de mult timp pentru eleganța și ușurința de a conduce. Propulsat de un motor monocilindric de 50 cmc care folosește i-get (Italian Green Experience Technology) cu un sistem de distribuție cu trei supape, oferă performanțe și fiabilitate impecabile, precum și un consum redus de combustibil.De asemenea, s-a acordat o atenție deosebita construcției caroseriei și finisajelor pentru a asigura o siguranță maximă și cea mai bună experiență de conducere, cu roțile late (14 ”în spate și 16” în față) care oferă o precizie și o manevrabilitate mai mare. Nu în ultimul rând, există aspecte practice, cum ar fi compartimentul spațios de sub sa, care poate ține o cască integrală, cutia de depozitare amplasată în partea din fata și grupul de instrumente care combina ingenios elemente analogice și digitale pentru a asigura maximul vizibilitate indiferent de condițiile de lumină.

   

  Culoare: ALB LUNA, ALBASTRU ORIONE, NEGRU METALIC

  2.311 +TVA
 • Piaggio Medley 150 Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  Performanta tehnologica

  Rapid și agil, Piaggio Medley 150 i-get furnizeaza o putere de 12,4 kW, plasându-se printre cele mai puternice motoare din segmentul de roți mediu-mare fără a pierde niciodată din vedere atenția asupra reducerii consumului. Noua instrumentație, complet LCD, vă permite să aveți totul sub control în siguranță maximă.

   

  Culoare: NEGRU METALIC, ALB LUNA, ALBASTRU ORIONE

  3.235 +TVA
 • Piaggio Medley 125 S Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  Toate modurile

  Noul bord LCD complet vă asigură că aveți la îndemână tot ce aveți nevoie, pentru acces ușor și sigur. Există mai multe tehnologii inteligente sub forma Piaggio MIA ce vine standard pe Medley S, care vă conectează Smartphone-ul printr-o cască Bluetooth la comenzile ghidonului, permițându-vă să gestionați apelurile, muzica și comenzile vocale fără să vă luați ochii de pe drum. Mai mult, oferă, de asemenea, Follow Me Home, Bike Finder și o funcție de deschidere a seii, accesibilă, de asemenea, cu o atingere pe telefon cu degetul.

   

  Culoare: ALB LUNA, GRI MATERIA, NEGRU OPACO

  3.210 +TVA
 • Piaggio MP3 300 Sport Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  Gata de actiune

   

  „Designul modern, sportiv, se îmbină perfect cu un șasiu frontal îndrăzneț pentru a crea linii elegante și ușoare. Partea din față a scuterului, cu combinația sa unică de roți duble, capătă un aspect mai agil datorită parapetelor sale, cu conturul lor sportiv și caroseria colorată. Luminile LED și un afișaj LCD amplu sunt o dovadă a rolului în creștere pe care îl joacă tehnologia și a priceperii sale atletice. Concluzia: aceasta este un scuter dinamic, agil, care oferă o experiență de călătorie extraordinară, fără a face apel la compromis.

   

  Culori: ALB LUNA, GRI MATERIA, NEGRU METEORA

  5.7886.361 +TVA
 • Piaggio Beverly 300 S Euro 5 – 2022

  Marca:Piaggio

  „Noul Beverly întruchipează o identitate din ce în ce mai dinamică. La eleganța care a distins întotdeauna vehiculul, se adaugă linii clare și decisive, cu detalii care accentuează imaginea puternica și motociclistă a scuterului. O adevărată capodoperă Made in Italy care alternează forme, materiale și culori care te lasă fără suflare chiar înainte de a te urca pe șa. Beverly S se remarcă prin finisajele sale gri grafit, șa neagră cu cusături cu contrast dublu, jantele gri închise și culorile Argento Cometa, Nero Tempesta și Orange Sunset. ”

   

  Culori: ARGENTO COMETA, ARANCIO SUNSET, NEGRU TEMPESTA

  4.571 +TVA
 • KTM 450 EXC-F SIX DAYS 2023

  Marca:KTM

  KTM 450 EXC-F SIX DAYS 2023 ocupa de multa vreme un loc fruntas in categoria modelelor in 4 timpi. Puterea mare, agilitatea fara precedent si acceleratia incendiara transforma motocicleta de fata intr-un adversar enduro de temut in orice competitie offroad. Pentru sezonul 2022, pastreaza pedigriul de succes in campionate, insa aduce suspensii re-tunate si grafica in stil retro, impunandu-si prezenta pe traseu.

   

  Combinand dimensiunile compacte cu puterea, motorul pe injectie, SOHC, 449.9 cc este cel mai puternic si rafinat de pe piata. Livrarea puterii de top in clasa sa este disponibila in intreaga gama de turatii. Cu doar 29.2 kg, este si cel mai usor dintre toate motorizarile 450 cc.

   

  Toate modelele KTM SIX DAYS beneficiaza de cadre din otel usor cu geometrie derivata din curse, rigiditate optima si un feedback fara precedent pentru rider, rezultand un caracter jucaus si manevrabilitate de top, cu stabilitate remarcabila la viteza inalta. Subcadrul este construit din profile aluminiu ultra-stabile si extra-usoare, cantarind mai putin de 900 grame.

   

  Toate modelele KTM SIX DAYS vin echipate cu ghidon de inalta rezistenta din aluminiu, ajustabil. De asemenea, intreaga gama SIX DAYS dispune de un pachet exclusiv de parti, precum si de logo-ul distinctiv SIX DAYS.

  10.412 +TVA
 • KTM 350 EXC-F 2023

  Marca:KTM

  KTM 350 EXC-F 2023 este o motocicleta dual-sport demna de atentie datorita sasiului ultra-usor si motorului 350 cc cuplat la o cutie cu 6 viteze PANKL. Combinatia de agilitate asemanatoare modelelor 250 si de putere similara celor 450 face din motocicleta KTM de fata un rival competitiv.

   

  Gandit sa ofere echilibrul perfect intre agilitate, greutate si putere, motorul pe injectie al lui KTM 350 EXC-F promite sa devina o viitoare legenda. Livrarea puterii de top in clasa sa si greutatea usoara ofera si un raport greutate-putere greu de egalat. Pe scurt, reprezinta cea mai echilibrata motorizare disponibila pe piata.
  Toate modelele KTM EXC vin echipate cu ghidon din aluminiu NEKEN.

  9.571 +TVA
 • Husqvarna FC 350 – 2022

  Marca:Husqvarna

  ENGINE

  • TRANSMISSION: 5-speed
  • STARTER: Electric starter
  • STROKE: 57.5 mm
  • BORE: 88 mm
  • CLUTCH: Wet multi-disc DS clutch, Brembo hydraulics
  • DISPLACEMENT: 349.7 cm³
  • EMS: Keihin EMS
  • DESIGN: 1-cylinder, 4-stroke engine
  8.059 +TVA
 • GASGAS MC 250F · 2022

  Marca:GASGAS

  ENGINE

  • TRANSMISSION: 5-speed
  • STARTER: Electric starter
  • STROKE: 52.3 mm
  • BORE: 78 mm
  • CLUTCH: Wet multi-disc DS clutch, Brembo hydraulics
  • DISPLACEMENT: 249.9 cm³
  • EMS: Keihin EMS
  • DESIGN: 1-cylinder, 4-stroke engine

   

  CHASSIS

  • WEIGHT (WITHOUT FUEL): 99 kg
  • TANK CAPACITY (APPROX.): 7 l
  • FRONT BRAKE DISC DIAMETER: 260 mm
  • REAR BRAKE DISC DIAMETER: 220 mm
  • FRONT BRAKE: Disc brake
  • REAR BRAKE: Disc brake
  • CHAIN: 5/8 x 1/4″
  • FRAME DESIGN: Central double-cradle-type 25CrMo4 steel
  • FRONT SUSPENSION: WP XACT-USD, Ø 48 mm
  • GROUND CLEARANCE: 370 mm
  • REAR SUSPENSION: WP XACT Monoshock with linkage
  • SEAT HEIGHT: 950 mm
  • STEERING HEAD ANGLE: 63.9 °
  • SUSPENSION TRAVEL (FRONT): 310 mm
  • SUSPENSION TRAVEL (REAR): 300 mm
  7.982 +TVA
 • GASGAS MC-E 50 · 2022

  Marca:GASGAS

  GASGAS MC 65 – Cuplu, treapta de viteza, accelereaza, ambreiajul incet se elibereaza… momentul magic in care un tanar pasionat de motocross controleaza pentru prima data un dirtbike din familia Gasgas. MC 65 este partenerul perfect pentru campionii de maine. Cu ambreiaj hidraulic, transmisie cu 6 trepte, un motor extrem de competitiv in 65cc 2 timpi si furci WP, Gasgas MC 65 este o adevarata motocicleta offroad de tip entry-level.

  3.5923.991 +TVA
 • Yamaha YZ250F – 2022

  Marca:Yamaha
  • Motor nou de 250 cm3, în 4 timpi, cu performanţă superioară
  • Arbore cu came de evacuare cu formă nouă, pentru o senzaţie îmbunătăţită a motorului
  • Sistem de admisie mai scurt, de înaltă eficienţă
  • Tobă de eşapament nouă cu o capacitate mai mare
  • Ambreiaj mai puternic şi transmisie rafinată
  • Cadru rafinat, cu lonjeroane bilaterale din aluminiu
  • Furcă faţă cu arc şi amortizare mai progresivă
  • Suspensie spate tip monocros, cu setări optimizate
  • Poziţie nouă a ghidonului, pentru control sporit
  • Frâne mai uşoare şi mai puternice
  • Aplicaţia Yamaha Power Tuner
  • Comutator de mapare cu 2 moduri, montat pe ghidon
  • Caroserie nouă Icon Blue cu plăci în culori asortate
  7.647 +TVA
 • Husqvarna FC 250 – 2023

  Marca:Husqvarna

  Husqvarna FC 250 2023 este un motocross in 4 timpi premium, un model proiectat cu inginerie de ultima ora pentru a face diferenta pe traseele dificile si in competitii de profil. FC 250 se bazeaza pe un motor compact de greutate usoara, beneficiaza de ergonomie si sisteme electronice avansate, fapt ce plaseaza aceasta motocicleta in pozitia de lider in clasa 250 4 timpi.

  8.311 +TVA
 • Husqvarna FC 450 – 2023

  Marca:Husqvarna

  Husqvarna FC 450 2023 reprezinta un aliat competitiv pentru motocross. Aceasta motocicleta vine echipata modern pentru a oferi performanta fara compromisuri. Un model cross potrivit pentru riderii amatori, dar si pentru profesionistii care concureaza in competitii de profil. Motorul din dotare dezvolta pana la 63 cai putere.

  9.066 +TVA
 • GASGAS MC 350F – 2023

  Marca:GASGAS

  GASGAS MC 350F ’23 – un model motocross caracterizat prin putere si manevrabilitate usoara. MC 350F vine echipata cu un motor in 4 timpi fiabil, cutie cu 5 viteze si componente de calitate, intr-un cuvant, un pachet MX gandit pentru cei care prefera aventura dirt.

  8.227 +TVA
 • GASGAS MC 450F – 2023

  Marca:GASGAS

  GASGAS MC 450F ’23 este un model motocross cu motor super compact in 4 timpi si sisteme electronice avansate care va livra manevrabilitate precisa, viteza si performanta, impresionand de fiecare data la pilotarea pe traseele preferate si in competii de profil.

  8.562 +TVA
 • GASGAS MC 250F – 2023

  Marca:GASGAS

  GASGAS MC 250F ’23 – un model motocross caracterizat prin putere si manevrabilitate usoara. MC 250F vine echipata cu un motor in 4 timpi fiabil, cutie cu 5 viteze si componente de calitate, intr-un cuvant, un pachet MX gandit pentru cei care prefera aventura dirt.

  7.806 +TVA

ALEGE MODEL

0
SUMAR
 • No products in the cart.