KTM Friday @TOURATECH RALLY 2024

powered by Moto24

TEST RIDE KTM IN POIANA BRASOV

HAI SA TRAIESTI EXPERIENTA KTM ADVENTURE PE CELE MAI RAVNITE MOTOCICLETE!

Detalii:

Unde? Poiana Brasov, Hotel Piatra Mare
Când? Vineri 19 Iulie 2024 | Ore: 11:00 – 17:30

Evenimentul este exclusiv dedicat participantilor la Touratech Rally. Programeaza-te si prinde testul pe motocicleta dorita!

Modele disponibile pentru testare:

  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE S
  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE R
  • KTM 890 ADVENTURE R
  • KTM 790 ADVENTURE
  • KTM 390 ADVENTURE
moto24 logo
Touratech Logo EN

Touratech Rally Romania 2024

🚩 Touratech Romania si Matei Albulescu va invita sa va alaturati pentru al patrulea an consecutiv la evenimentul Touratech Rally, o celebrare a spiritului aventurier pe doua roti.

🗺️ Sub indrumarea experta a lui Matei Albulescu de la RideX, cunoscut pentru experienta sa ca Instructor si Tourguide certificat international de BMW Motorrad pentru On-Road / Off-Road si Marshal la International GS Trophy, veti fi condusi prin peisaje care taie respiratia si povesti ascunse ale Romaniei.

🛣️ In 2024, aducem un suflu nou evenimentului, extinzand ruta de explorare si simplificand provocarile terenului. Astfel, traseul de anul acesta, insumand aproximativ 300 de kilometri de asfalt si drumuri de macadam, va fi mai accesibil, permitand tuturor sa se bucure de calatorie. Anvelopele mixte 50/50 sunt recomandate dar nu obligatorii. Traseul va putea fi parcurs si cu anvelopele din prima echipare a motocicletelor, de exemplu: Michelin Anakee Adventure, Conti Trail Attack 3, Pirelli Scorpion Rally STR.

🏍️ Participarea este rezervata motocicletelor Trail, Big Trail si Rally Raid, selectate special pentru a se potrivi caracteristicilor traseului. Motocicletele MX sau enduro nu sunt eligibile pentru acest rally.

INSCRIE-TE LA EVENIMENT:

ALEGE MODEL

0
SUMAR
  • No products in the cart.