Honda Asistență Rutieră este un serviciu lansat de Honda Trading România, împreună cu Assistance 24, ce vine în ajutorul clienților Honda care întâmpină dificultăți în utilizarea motocicletei sau scuterului și este disponibil gratuit, timp de 2 ani, pentru toate motocicletele și scuterele Honda noi contractate* (exceptând gama off-road) începând cu data de 1 februarie 2023.

Dispecerat 24/7: 📞 +40.372.122.263

Asistenta-Rutiera-Honda-Moto
24 DE ORE DIN 24, 7 ZILE PE SĂPTĂMÂNĂ

Situațiile în care te putem ajuta:

✓ Defecțiuni mecanice sau electrice

✓ Chei pierdute sau încuiate

✓ Lipsă curent sau baterie slabă

✓ Pneuri tăiate sau pană

✓ Lipsă combustibil / combustibil greșit

✓ Accident rutier, furt sau vandalism

Servicii primare

Roadside assistance– serviciul de depanare a motocicletei avariate la locul incidentului.
Tractare – Remorcare – în cazul în care reparația motocicletei nu este posibilă la fața locului, Assistance 24 va transporta motocicleta până la cea mai apropiată unitate reparatoare autorizată de Honda.
Transport pasageri – serviciul de transport al pasagerilor aflaţi pe motocicleta avariată, de la locul incidentului către cea mai apropiată unitate reparatoare, de cazare, la domiciliu sau altă destinație.Depozitare/ Parcare – dacă cel mai apropiat centru service autorizat Honda este închis (week-end, noapte etc.), vehiculul va fi transportat într-o parcare sigură.

Mountains-landscape-01-04
Sea-landscape-04

Servicii secundare

Dacă motocicleta nu poate fi reparată în ziua în care a avut loc avaria, Assistance 24 poate oferi unul dintre urmatoarele servicii:

✓ Cazare la hotel

✓ Monitorizarea reparațiilor

✓ Repatriere motocicletă

✓ Continuarea călătoriei sau întoarcerea la domiciliu

Motociclete și scutere eligibile

1. Orice motocicletă sau scooter Honda achiziționate și înmatriculat în România din rețeaua de dealeri autorizați Honda Trading România, contractate* după data de 1 februarie 2023.

2. Orice motocicletă sau scooter Honda înmatriculat în România pentru care a fost achitat costul serviciului la unul din dealeri autorizați Honda Trading România. Vârsta maximă a autovehiculelor este de 10 ani.

Mountains-landscape-01-04
Sea-landscape-04

Acoperirea teritorială

Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia. Bosnia & Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Letonia, Lichtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Marea Britania, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia (partea europeana și asiatica), Ungaria, Vatican.

Perioada de valabilitate

1. Serviciile de asistență rutieră se acordă motocicletelor și scuterelor Honda pe perioada de valabilitate a garanției de producător, respectiv 2 ani de la achiziție, cu condiția de efectuare a verificării periodice recomandate de producător, la un dealer autorizat Honda din România.
2. Puteţi prelungi, contra cost, perioada de valabilitate a serviciului de asistenţă rutieră până la vârsta de 10 ani a vehiculului, dacă efectuaţi verificarea periodică recomandată de producător, la un dealer autorizat Honda din România.

Descarca Brosura

*Prin servicii contractate înțelegem, fără a ne limita la exemplele următoare: acceptarea ofertei, semnarea contractului de vânzare-cumpărare, plata avansului, plata facturii, predarea autovehiculului;

A24-moto-header-01 (1)

ALEGE MODEL

0
SUMAR
  • No products in the cart.