Dealer Motociclete, ATV-uri noi | Reprezentanta KTM & Husqvarna | Moto24®

Rammy Freza Zapada ATV 140

3,594 + TVA

Calculator Rate Credit - "TBI Credit" Cumpără produsele tale preferate cu plata până la 60 rate de la 12% dobândă.

Technical data

Clearing width1,4 m
Length0,65 m
WeightSnowblower 110 kg, Accessory frame 25 kg
Height of loading chute550 mm
Snow throwing distance1-10 m
Method of moving/throwing snowSingle-stage double-threaded blower. The impeller uses the MDS (Minimum Distance Space) technique, which provides maximum throwing power. Max rotating speed is 900 r/min.
EngineBrigss&Stratton Snow Series 1450 winter engine. Torque 20 Nm. 306 cm3. Fuel tank capacity 3 L. Oil capacity 1,1 L.
StartEasy pull start and el. start (230 V)
Fuel consumption1-2 L/h
Attachment to ATVMount brackets with holes on dozer blade on ATV, hole Ø10mm adjustable width of mount bracket (thickness of mount bracket is 8mm) 240-500mm (outer dimension) and the adjustable length is 750-1250mm. Watch standard mounting. Optional Arctic Cat, Can-am, Click&Go and Polaris 16-19 mm lock hook mounting.
Raise/lowerWinch of ATV
Remote controlElectrical, 3-function
–    shutdown
–    turning of discharge chute
–    control of angle of end of discharge chute
Standard equipment–    Accessory frame
–    Adjustable skis
–    Remote control
–    Replaceable and adjustable scraper blade
–    ice removal tool
Capacity750 cubic meters / hour (14 cm total width 5 km/h).
Optional 1Lock hook Ø16/19 mm Arctic Cat, Can Am, Polaris and Click&Go: 69 € inc. VAT 24 %.
Watch picture.
  
× Consultant Vanzari: 0766.452.002
Îndepărtarea zapezii cu ușurință!
Rammy Snowblower 140 ATV este o freza de zăpadă agilă și eficientă pentru ATV-ul dvs. și UTV alăturat. Cu această mașină, puteți termina rapid toate zăpezile. Suflătorul de zăpadă Rammy ATV este compact, astfel încât manevrabilitatea ATV / UTV și performanța off-road vor rămâne bune. Suflanta funcționează și pe zăpadă umedă. Suflanta de zăpadă are propriul motor.
Cu cadrul ajustabil, această suflătoare de zăpadă este potrivită pentru aproape toate ATV-urile 4×4. Dacă KITUL DE MONTAJ CENTRAL se află pe partea inferioară a ATV-ului dvs., Rammy poate fi utilizat cu elementele de fixare existente. Dacă aveți nevoie de acestea (neincluse în livrarea standard), avem KIT DE MONTAJ CENTRAL.
Suflanta de zăpadă poate fi, de asemenea, atașată cu un Cârlig de blocare de 16-19 mm. (opțional). La fel ca Can-am, Arctic Cat, Polaris sau Click & Go2.
Ușor și compact.
Snowblower 140 ATV este ușor și compact. Suflanta de zapada este agila si eficienta. Suflanta de zăpadă este ridicată cu troliul ATV-ului, făcându-l ușor de utilizat chiar și într-o grădină mică.
Conexiune rapidă cu pini.
Rammy este atașat la baza ATV-ului cu doi știfturi de blocare, folosind un kit de montare centrală. Accesoriul este același ca și în placa de zăpadă (kit de montare central).
Telecomandă electrică.
Suflanta are o telecomandă cu următoarele selecții: rotația și unghiul jgheabului de descărcare, motorul pornit / oprit.
Melc dublu de zăpadă.
Mașina de spălat zăpada are un melc dublu de zăpadă, ceea ce face ca motocicleta să fie scurtă. Melcul de zăpadă are o siguranță din tablă de cauciuc, care minimizează daunele cauzate de coliziuni cu roci sau obiecte dure.
Funcționează și pe zăpadă umedă.
Tehnologia unică MDS permite să aibă o funcționalitate excelentă și pe zăpadă umedă. Suflanta are un motor Briggs & Stratton de 306 cm3 de iarnă.
Pachet gata de utilizare.
Suflătorul de zăpadă Rammy vine într-un pachet gata de utilizare. 1 suflător de zăpadă, 2 telecomenzi, 3 cadru accesoriu reglabil.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rammy Freza Zapada ATV 140”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.
nn