Dealer Motociclete, ATV-uri noi | Reprezentanta KTM & Husqvarna | Moto24®

Rammy Freza Zapada ATV 120

3,371 + TVA

Calculator Rate Credit - "TBI Credit" Cumpără produsele tale preferate cu plata până la 60 rate de la 12% dobândă.

Clearing width 1,18 m
Length 0,5 m
Weight Snowblower 100 kg, Accessory frame 20kg
Height of loading chute 550 mm
Snow throwing distance 1-10 m
Method of moving/throwing snow Single-stage double-threaded blower. The impeller uses the MDS (Minimum Distance Space) technique, which provides maximum throwing power. Max rotating speed is 900 r/min.
Engine Brigss&Stratton Snow Series 1450 winter engine. Torque 20 Nm. 306 cm3. Fuel tank capacity 3 L. Oil capacity 1,1 L.
Start Easy pull start and el. start (230 V)
Fuel consumption 1-2 L/h
Attachment to ATV Mount brackets with holes on dozer blade on ATV, hole Ø10mm adjustable width of mount bracket (thickness of mount bracket is 8mm) 240-500mm (outer dimension) and the adjustable length is 750-1250mm. Watch standard mounting. Optional Arctic Cat, Can-am, Click&Go and Polaris 16-19 mm lock hook mounting.
Raise/lower Winch of ATV
Remote control Electrical, 3-function
–    shutdown
–    turning of discharge chute
–    control of angle of end of discharge chute
Standard equipment –    Accessory frame
–    Adjustable skis
–    Remote control
–    Replaceable and adjustable scraper blade
–    ice removal tool
Capacity 750 cubic meters / hour (14 cm total width 5 km/h).
Optional 1 Lock hook Ø16/19 mm Arctic Cat, Can Am, Polaris and Click&Go: 69 € inc. VAT 19 %.
Watch picture.
  
× Consultant Vanzari: 0754.080.601 / 0745.137.934
Nu lăsați zăpada să ajungă prea sus!
Rammy Snowblower 120 ATV este o freza de zăpadă agilă și eficientă pentru ATV-ul dvs. Cu această mașină, puteți termina rapid toate zăpezile. Suflanta de zăpadă este potrivită pentru grădini mici și alee lungi. Suflanta de zăpadă Rammy ATV este ușoară și compactă, astfel încât manevrabilitatea ATV-ului și performanțele off-road vor rămâne bune. Suflanta funcționează și pe zăpadă umedă. Suflanta de zăpadă are propriul motor.
Cu cadrul ajustabil, această suflătoare de zăpadă este potrivită pentru aproape toate ATV-urile 4×4. Dacă KITUL DE MONTAJ CENTRAL se află pe partea inferioară a ATV-ului dvs., Rammy poate fi utilizat cu elementele de fixare existente. Dacă aveți nevoie de acestea (neincluse în livrarea standard), avem KIT DE MONTAJ CENTRAL.
Ușor și compact.
Snowblower 120 ATV este ușor și compact. Suflanta de zapada este agila si eficienta. Suflanta de zăpadă este ridicată cu troliul ATV-ului, făcându-l ușor de utilizat chiar și într-o grădină mică.
Conexiune rapidă cu pini.
Rammy este atașat la baza ATV-ului cu doi știfturi de blocare, folosind un kit de montare centrală. Accesoriul este același ca și în placa de zăpadă (kit de montare central).
Telecomandă electrică.
Suflanta are o telecomandă cu următoarele selecții: rotația și unghiul jgheabului de descărcare, motorul pornit / oprit.
Melc dublu de zăpadă.
Mașina de spălat zăpada are un melc dublu de zăpadă, ceea ce face ca motocicleta să fie scurtă. Melcul de zăpadă are o siguranță din tablă de cauciuc, care minimizează daunele cauzate de coliziuni cu roci sau obiecte dure.
Funcționează și pe zăpadă umedă.
Tehnologia unică MDS permite să aibă o funcționalitate excelentă și pe zăpadă umedă. Suflanta are un motor Briggs & Stratton de 306 cm3 de iarnă.
Pachet gata de utilizare.
Suflătorul de zăpadă Rammy vine într-un pachet gata de utilizare. 1 suflător de zăpadă, 2 telecomenzi, 3 cadru accesoriu reglabil.

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rammy Freza Zapada ATV 120”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.
nn